Videótár

Nem hagyjuk magukra, akik csak ránk számíthatnak – Pápán házhoz megy a máltai segítség


 • 2020 Április 27.

Máltai Kultúr-Kuckó: Munkában az új autó, használatba vettük a Vedox cégcsoporttól kapott Seat-ot.

Kamaszként otthon – A Máltai Szeretetszolgálat ajánlásait Vecsei H. Miklós adja át a fiataloknak


 • 2020 Április 27.

Vecsei H. Miklós színművész tolmácsolásában kaphatnak praktikus tanácsokat a karantén idejére a kamaszok a Máltai Szeretetszolgálat ismeretterjesztő kampányában. Az információs videókban pszichológus szakemberek tanácsait ismert emberek mondják el és animációs filmek szemléltetik. A legújabb videóban a Vígszínház színésze a kamaszokhoz szól.

A Magyar Máltai Szeretetszolgálat tájékoztatója a BonumTV Délelőtt című műsorában


 • 2020 Április 23.

Téma: Mit tesz a Magyar Máltai Szeretetszolgálat a koronavírus-járvány idején?

Ördög Nóra és a Magyar Máltai Szeretetszolgálat ajánlásai otthoni karanténban lévő családoknak


 • 2020 Április 16.

Tájékoztató kampányt indít a Magyar Máltai Szeretetszolgálat a koronavírus járvány idején otthon maradó családok számára arról, hogyan tudják együtt, hasznosan, testi lelki egészségben megélni az elzártságot. A karitatív szervezet ajánlásait pszichológus szakemberek állították össze, ismert emberek mondják el és animációs filmek szemléltetik. A Gyerekekkel otthon című, szülőknek szánt első üzenetben Ördög Nóra műsorvezető fogalmazta meg saját maga és a szakemberek tanácsait.

Győri-Dani Lajos ügyvezető alelnök üzenete Húsvét közeledtével


 • 2020 Április 8.

Ügyvezetői alelnöki húsvéti üzenet a koronavírus járvány idején

Győri-Dani Lajos: A Szeretetszolgálat megelőző védekezéséről és a húsvéti előkészületekről


 • 2020 Április 4.

A Máltai Szeretetszolgálat elmúlt heti tevékenységéről és a Húsvétra való felkészülésről osztotta meg gondolatait Győri-Dani Lajos, a szervezet ügyvezető alelnöke.

#maradjotthon - A máltai nyugdíjasok énekes felhívása


 • 2020 Március 26.

Maradj otthon! - ezt kérik a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Gondviselés Háza Esthajnal Időskorúak Otthona idős lakói. "Adjon Isten még sok boldog évet, békességet, erőt, egészséget."

Szájmaszkokat készít a Máltai Szeretetszolgálat


 • 2020 Március 25.

A Magyar Máltai Szeretetszolgálat elektronikus felületein elérhetővé tette a szájmaszkok előállításához szükséges információkat, a szabásmintát és a leírást bárki letöltheti, és felhasználhatja. A karitatív szervezet kisebb-nagyobb műhelyeiben összesen 15 helyszínen készítenek szájmaszkokat. A Tiszaburai Varrodában naponta mintegy 1200 darab maszk készül, a szájmaszkokat a karitatív szervezet saját szükségleteinek kielégítésére gyártja.

Közös azonosító igazolványt adott ki a hat nagy karitatív szervezet a koronavírus járvány idejére


 • 2020 Március 24.

A Nemzeti Humanitárius Koordinációs Tanácsban együttműködő segélyszervezetek közös munkatársi-önkéntes igazolványt készítettek, mellyel a segítő szakemberek és önkéntesek igazolhatják magukat munka közben, a kártyán található telefonszámon ellenőrizhető a személyazonosságuk. A közös azonosítókártyáról Dr. Herczegh Anita asszony a köztársasági elnök felesége, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat jószolgálati nagykövete, Soltész Miklós államtitkár és Győri-Dani Lajos a máltai szervezet ügyvezető alelnöke tartott tájékoztatót március 24-én délelőtt.

MMSZ: Így működik a távkorrepetálás


 • 2020 Március 21.

Távkorrepetálást indít a Magyar Máltai Szeretetszolgálat, a karitatív szervezet munkatársai a tanulásban segítségre szoruló gyermekeket kötik össze a segítségüket felajánló fiatalokkal. A jelentkezőket zárt videókapcsolaton kötik össze a https://korrepetalas.maltai.hu oldalon keresztül.

Kozma Imre atya üzenete az idősek védelmében a koronavírus járvány idején


 • 2020 Március 20.

"Egy világjárvánnyal kell megküzdenünk. A szakemberek azt mondják, hogy jelen esetben a legkiszolgáltatottabbak az én kortársaim. Ránk kell elsősorban vigyázni, és azt is kérik: MI MAGUNKRA IS VIGYÁZZUNK. És egy roppant egyszerű utat is ajánlanak: vonuljunk vissza otthonainkba. Én az első szóra engedelmeskedtem, privát karantént vállaltam, és azt ajánlom minden korombélinek, hogy ők is vállalják ezt." - Kozma Imre atya felhívása az idős emberek felé."

Győri-Dani Lajos: A magyar máltaiak


 • 2020 Március 20.

Győri-Dani Lajos: A magyar máltaiak

Győri-Dani Lajos: Idősek és fogyatékkal élők, iskolák, oktatás, rászoruló családok


 • 2020 Március 19.

A Magyar Máltai Szeretetszolgálat tájékoztatása a koronavírus járvány elleni védekezésről.

MMSZ: A kézmosás és kézfertőtlenítés helyes technikája


 • 2020 Március 18.

Oktató, ismeretterjesztő videó.

Kozma Imre atya videóüzenete a koronavírus járvány idején


 • 2020 Március 17.

"Kedves Testvérek! A világjárvány idején is igaz az Apostol figyelmeztetése: Mi vagyunk azok, akiknek szeme elé állították Jézus Krisztust. Ez a járvány elodázhatatlanul felelős magatartást követel tőlünk, önmagunk miatt, és egymásért kötelező felelősségünk miatt. "

Győri-Dani Lajos: Felelősségünk a világjárványban, a Máltaiak feladata és küldetése...


 • 2020 Március 17.

Győri-Dani Lajos ügyvezető alelnök tájékoztatása a koronavírus elleni védekezésről.

#LISTA VÉGE